Svenska Spel

Kapten Bankelius har ordet

Publicerad: 2017-04-20 19:45

Hej alla!

Idag är en stor dag för mig. Det är dagen då jag officiellt slutar med det som varit mitt livs största passion, att spela ishockey! Det har så klart inte varit ett lätt beslut att ta, men tyvärr så kommer den dagen för alla förr eller senare.

Efter fem härliga år i Vita Hästen har beslutet mognat fram. Det är dags för mig att ta nästa steg i livet. Under min hockeykarriär utbildade jag mig till civilekonom med en ambition om ha bra förutsättningar för att en dag kunna göra karriär efter hockeyn. Nu är den dagen kommen och det är med mycket blandade känslor. Jag är tycker det är otroligt jobbigt samtidigt som jag är nyfiken på vad det nya livet kan erbjuda för möjligheter.

Jag är väldigt stolt över min karriär. Jag fick uppleva mer framgångar än vad någon av alla dom jag började hockeyskolan med ute i Ljungsbro för över 20 år sedan fick vara med om. Avancemanget med Vita Hästen är såklart kronan på verket! Att få avsluta med tre år som lagkapten är dessutom det finaste uppdrag man kan ha i min bok.

 

Det är så många man vill tacka för alla dessa år inom hockeyvärlden. Alla dessa tränare, ledare, spelare, eldsjälar och supportrar såklart! Någon dag hoppas jag att jag får möjligheten att tacka er personligen, men tills dess så TACK!

Några som absolut måste nämnas ändå är mina föräldrar som lät mig börja spela hockey och som stöttat mig i alla år. Utan er hade jag aldrig fått vara med om allt detta! Även min fru som valde att flytta med mig hit till Norrköping och som alltid har stått bakom mig och min vilja att fortsätta spela hockey så länge jag velat. Jag älskar er!

Till sist vill jag tacka Norrköping och Vita Hästen för att jag fick chansen att komma hit och tog så väl hand om mig. Det är ett beslut som jag aldrig kommer ångra. Även om jag nu inte kommer vara en del av laget på isen så kommer jag alltid att ha mitt hjärta kvar i Himmelstalundshallen! Tack för den här otroliga resan så ses vi framöver!

// Banka

 
Henrik Bankelius
 

Copyright © 2015-2018 Vita Hästen Hockey

Telefon: 011-16 00 41

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB