Svenska Spel

Inför Vita Hästen - BIK Karlskoga

Publicerad: 2017-09-29 12:02

Under fredagen kommer en bekant motståndare till Himmelstalundshallen. 

Den HockeyAllsvenska säsongen har knappt hunnit starta men ikväll är det redan dags för höstens tredje möte med BIK Karlskoga. Under försäsongen vann lagen varsin match, det senaste mötet slutade 4-3 efter att Marcus Eriksson avgjort matchen i slutsekunderna. 

Kvällens gäster har fått en relativt bra start på säsongen, man vann seriepremiären hemma mot Björklöven med 4-2 och har samlat ihop fyra poäng vilket räcker till en åttondeplats i den allsvenska tabellen. I onsdags fick man dock se sig besegrade av Modo, matchen slutade 0-4 och Örnsköldsvikslaget kunde lämna Nobelhallen med tre härliga poäng. 

Vita Hästen har haft en ganska besvärlig start på säsongen, det blev förlust i lagets två första matcher men i tisdags besegrades Västervik med 3-4 efter att Douglas Lögdal satt det avgörande målet i straffläggningen. Segern var lagets första men något som var mindre bra var att Villiam Haag skadade sig och han missar kvällens match. Patrik Nilsson, senast i Tingsryd, har därför anslutit till laget för att förstärka på forwardssidan och han kommer spela i kvällens match samt på tisdag då Leksand står för motståndet. 

Vita Hästens tre senaste matcher
Timrå (b) 4-0 (förlust)
Oskarshamn (h) 2-3 (förlust)
Västervik (b) 3-4 (vinst, efter straffar)
 
BIK Karlskogas tre senaste matcher
Björklöven (h) 4-2 (vinst)
Troja/Ljungby (b) 2-1 (förlust, efter straffar)
Modo (h) 0-4 (förlust) 
 
Om man inte har möjlighet att följa matchen på plats i Himmelstalundshallen så sänds den på Cmore, dessutom kommer sker det rapportering via twitterkontot @VitaHastenLive 
 
Benjamin Lindkvist
 

Copyright © 2015-2018 Vita Hästen Hockey

Telefon: 011-16 00 41

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB