Svenska Spel

Jubileumsklubben

Publicerad: 2017-03-16 15:29

Som ni vet tog det oss många år att komma dit där Vita Hästen hör hemma, i ishockeyns elit. För några år sedan blev det äntligen verklighet, glädjen var stor och Himmelstalundshallen var fullsatt. Alla som varit med om en resa som denna kan bekräfta att de största utmaningarna kommer ett par år efter ett avancemang. Det kan vi skriva under på.
 
Att etablera en verksamhet på allsvensk nivå kräver helt andra resurser och stöd än vi har haft tillgång till. Det är ingen hemlighet för någon att det senaste året varit tufft för Vita Hästen, både ekonomiskt och var det gäller organisationen.
 
Vi har också tagit konsekvenserna av detta och lagt upp en mycket skarpare plan för framtiden vad gäller ekonomi och inte minst styrningen på en proffsig nivå. Från och med nu styrs verksamheten av en styrelse som kan samordna allt från de yngsta lagen till satsningen på en trupp i allsvenskan.
 
En viktig uppgift nu är att öka våra finansiella muskler, det gör vi bland annat genom flera olika aktiviteter varav "Jubileumsklubben" är en. Vi bjuder in dig att vara en av de 100 som på detta sätt ger Vita Hästen sitt stöd och skapar en möjlighet att se en underhållande hockey i Himpan säsongen 2017/18.
 
Vår målsättning är att 100 företag ska investera 10 000 kronor vardera.
 
Bli medlem i jubileumsklubben och få
* Jubileumsjacka
* Jubileumsdekal
* Diplom
* 10 matchbiljetter, säsongen 2017/18
* Inbjudan till två träffar med lagledningen och några av spelarna
 
Anders "Andy" Fagerström kommer att arbeta med det här projektet och ser fram emot att börja kontakta företagen.
 
Om ni har frågor är ni varmt välkomna att kontakta oss!
Yvonne Anglesjö ([email protected] , 0707-754370)
Oliver Jernberg ( [email protected] , 0705-161217)

 

 
 

Copyright © 2015-2018 Vita Hästen Hockey

Telefon: 011-16 00 41

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB