Svenska Spel

"Det gick bättre och bättre"

Publicerad: 2017-04-04 19:07

Igår kunde ni läsa att August Gunnarsson bestämt sig för att stanna i Vita Hästen ytterligare en säsong och nu har vi tagit en pratstund med forwarden. 

Igår gick Vita Hästen ut med att du stannar i klubben ytterligare ett år, hur gick tankarna innan du bestämde dig för att förlänga kontraktet?
- Inga större funderingar utan jag visste ganska direkt att det var Hästen jag ville spela för kommande säsong.
 
Det här har varit din första säsong i klubben, hur ser du tillbaka på din egna insats?
- Helt okej, hade svårt att komma in i spelet och anpassa mig till hockeyn som spelas i allsvenskan men det gick bättre och bättre och tycker väl att jag var som bäst efter jul.
 
Det var även din första säsong i Hockeyallsvenskan, hur tycker du att nivån varit jämfört med SHL där du spelade en del förra säsongen?
- Allsvenskan är en bra liga och det finns väldigt många bra spelare här, det ser man inte minst nu på försäsongen där många spelare från allsvenskan tar plats i SHL-lagen. Det är språngbrädan till SHL.
 
Inför säsongen flyttade du till Norrköping, hur har din första höst och vinter varit i staden?
- Väldigt bra, inte för stor och inte för liten stad för min smak, alldeles lagom. Men det har varit bra, inget att klaga på.
 
Under säsongen fick du spela i en del olika kedjor, fanns det någon period på grundserien då du kände att spelet stämde extra bra?
- Spelade med väldigt många spelare men det stämde väl såklart lite extra när jag parades ihop med Emil Eriksson. Vi har spelat ett antal år ihop innan när vi fortfarande spelade för Örebro så vi känner väl varandra utan och innan.
 
Under våren och sommaren blir det mycket träning men har du något annat speciellt planerat som du kommer göra?
- Kommer vara hemma mycket i Örebro med familj och vänner. Har även en resa inplanerad till Barcelona i sommar.
 
Benjamin Lindkvist
 

Copyright © 2015-2018 Vita Hästen Hockey

Telefon: 011-16 00 41

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB