Svenska Spel

Inför Vita Hästen - Södertälje

Publicerad: 2017-02-10 13:05

Viktiga poäng står på spel i kvällens match. 

Ikväll är det dags för Vita Hästen att spela veckans enda match, klassiska Södertälje kommer på besök och det är ett lag i stort behov av poäng. Gästerna kommer senast från en 3-5 förlust borta mot Södertälje och vi får gå tillbaka till början av Januari för att hitta lagets senaste seger (1-3 borta mot Timrå). Efter 43 omgångar ligger Södertälje sist i tabellen och man har haft en hel del problem med målskyttet, trots att en av seriens målfarligaste spelare huserar i laget.
 
Anton Holm har gjort 23 mål på 42 matcher vilket gör att han, tillsammans med Rickard Palmberg, är seriens målkung och han har naturligtvis en nyckelroll hos gästerna. Som ni säkert vet så har just Rickard Palmberg missat de senaste träningarna och det är oklart om forwarden kommer kunna spela kvällens match.
 
Två som helt säkert missar matchen är Alexander Younan och Kevin Elgestål som har problem med ett knä respektive finger, i övrigt ska alla spelare kunna vara med och spela.
 
Vita Hästen kommer senast från en vinst mot Tingsryd där Emil Eriksson satte det matchvinnande målet i förlängningen, vilket gav två väldigt viktiga poäng. Inför lagets 44:e match ligger man elva i tabellen, med två poäng upp till åttondeplatsen.
 
LAGENS SENASTE MÖTEN
28:e September, Södertälje - Vita Hästen: 1-4
11:e November, Vita Hästen - Södertälje: 5-3
21:e December, Södertälje - Vita Hästen: 3-2 (straffar)
 
Pucken släpps 19:00, varmt välkomna in i hockeyvärmen!

 

 

 
Benjamin Lindkvist
 

Copyright © 2015-2018 Vita Hästen Hockey

Telefon: 011-16 00 41

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB