Svenska Spel

Vita Hästen 50 år - Jubileumsboken

Vill du veta mer om Hästens historia och bli en del av den?

Under tre års tid har jag samlat in fakta och skrivit om Vita Hästens historia. Mycket har hänt sedan starten 1967 då man spelade utomhus... Det har varit namnbyten, ishallsbyggen, olika spelaridoler, sportsliga toppar och dalar, en bister konkurs, ett nygrundande och en återkomst i eliten. Allt detta och mer därtill vill jag uppmärksamma i en fyllig jubileumsbok, som är planerad att ges ut i början av december.

Boken kommer belysa varje säsong, samt även innehålla spelartrupper, spelarintervjuer, tabeller, förhistoria och självfallet mängder av gamla bilder!

Det innebär dock stora kostnader att trycka upp en bok, som kommer vara i hårdpärm, A4, färg och ha kring 300 sidor. Vill du, tillsammans med företag och andra Hästen-fans, bidra till att boken blir verklighet samt garantera att du får ett exemplar? Swisha då 500 kr till 0724510939 senast den 8 oktober. Som tack för ditt stöd får du med ditt namn i boken! Skriv namn (eller företag) i meddelandefältet, vill du vara anonym lämnar du fältet tomt.

Mer information kommer gällande avhämtning av böckerna.

Minst 300 personers bidrag är nödvändigt för att boken ska bli av. Om detta antal inte uppnås kommer pengarna swishas tillbaka till ditt konto under oktober månad.

Följ kampanjen på Facebook, under namnet ”Vita Hästen 50 år - jubileumsboken”, för att läsa den senaste informationen. www.facebook.com/jubileumsbok/

Låt oss skapa historia tillsammans!

 

Med vänliga hälsningar
Fredrik Kjell

 

 

Copyright © 2015-2018 Vita Hästen Hockey

Telefon: 011-16 00 41

Produktion och drift: Sports Editing Sweden AB