Inför Vita Hästen - Modo

9 januari 2018 12:29

Ikväll väntar säsongens tredje möte mot Modo.


Efter en ganska intensiv start på säsongen med tuffa matcher mot Björklöven och Troja-Ljungby är det dags att välkomna Modo till Himmelstalundshallen. Det här blir lagens tredje möte för säsongen, det senaste slutade med en 4-2 vinst för Modo efter att ha gått ifrån till 3-1 i första perioden. I den matchen stod Villiam Haag & Rickard Palmberg för Vita Hästens mål. I säsongens första match vann däremot Hästen med 3-2 så vi kan nog förvänta oss ett jämnt möte ikväll.

Efter 33 spelade matcher ligger Vita Hästen elva medan Modo är sexa men det skiljer bara fyra poäng mellan lagen vilket är ännu ett bevis på att man presterat likvärdigt under första halvan av säsongen.

Hos Modo toppar Emil Molin poängligan med sina 32 poäng vilket även räcker till en delad ledning i hela Hockeyallsvenskans poängliga. Med 15 fullträffar leder han även lagets skytteliga, tre mål före tvåan Patrik Karlkvist. I Vita Hästen är det fortsatt Marcus Eriksson som toppar poängligan, forwarden har noterats för 31 poäng på 33 spelade matcher.

Gästerna låter meddela att Erik Hanses, Patrik Karlkvist & Lukas Wernblom inte följer med laget ner till Norrköping. Däremot är Jesper Sellgren tillbaka i truppen efter att ha spenderat den senaste tiden i USA och Junior-VM. I Vita Hästens match mot Troja-Ljungby gjorde Victor Lindman comeback efter en längre tids frånvaro på grund av skada, dessutom stod Nicklas Sjölund för en fin debutmatch där han spelade drygt tretton minuter. Håll utkik på lagets sociala medier under dagen för att få en aktuell laguppställning inför kvällens match.

Pucken släpps 19:00, varmt välkomna!