August Hedlund och Grizzly klara!

29 juli 2020 11:35

Oscar Masiello har fått ett bakslag i sin rehab och August Hedlund täcker upp. Fredrik "Grizzly" Eriksson är också klar inför nästa säong!


Oscar Masiellos rehabilitering har tyvärr fått ett bakslag och därför kommer nu August Hedlund in i truppen. Tony Zabel berättar:

– Vi vet inget slutdatum för Masiellos rehabilitering i dagsläget och nu har vi då lyckats kontraktera August Hedlund. Han är en bra, ung målvakt som stod i AIK förra året.

Vad är det för typ av målvakt?
– Det är framförallt en ung målvakt med framtiden för sig. Han är stor och gjorde faktiskt en bra match mot oss förra året. Jag hoppas att han ska ta nya kliv under Grizzlys ledarskap.

Och det betyder också att Grizzly är klar?
– Ja, han kommer att tillhöra Vita Hästen. Han är en lugn, trygg människa, jag tror att det är precis vad "Agge" behöver.

August Hedlund själv ser fram emot att komma till Norrköping.

– Ja, jag hade egentligen skrivit på för Huddinge när det här erbjudandet kom och det är ju den här nivån jag vill vara på, så det var bara att ta den här chansen.

Vad är din styrka som målvakt?
– Jag är stor, men jag är ingen typisk "blocka-målvakt", jag spelar mycket med känsla och rörlighet.

Fredrik "Grizzly" Eriksson är också väldigt nöjd med att vara klar för två nya år i Vita Hästen.

– Det känns jättebra! Det är kul att få vara kvar i staden och klubben. Jag har ju varit här i tio år nu och det är klart att man får starka känslor.

Vad har du för förväntningar på den kommande säsongen?
– Min förhoppning är att jag ska få lägga ännu mer tid på just målvaktsträning, både på A-lag och juniorsidan. Jag har pratat ett par gånger med Jussi Salo som verkar vara en jättebra människa och Micke Johansson känner jag ju sen tidigare.

August Hedlund på Elite Prospects

#lagbygge2021