Hjälp till att rädda Vita Hästen!

15 april 2023 13:24

Det finns fortfarande möjlighet!


Norrköping! Du som bor här, som har barn som växer upp här. Som har släkt, vänner och bekanta som känner och brinner för staden. Du som känner stolthet över tillhörigheten till Peking, den norra staden.

Norrköping, årets idrottsstad 2022! Hem för klassiska föreningar som IFK Norrköping, Sleipner, Sylvia, Dolphins basket, Vargarna och många fler, men där existensen för stadens eminenta hockeylag Vita Hästen är hotad.

Du kanske själv har växt upp med hockey, eller kan höra Benka Nybergs "världens bästa hockeylag!" ringande i öronen när du blundar. Du kanske minns spelare som Rickard Rauge, Peter "Firsov" Eriksson, hans son Marcus, som har varenda klubbrekord som finns, eller Jesper Samuelsson eller någon av de andra närmast oändligt antal spelare som har bidragit till att sätta Norrköping på kartan. Kanske sprider sig ett leende över läpparna när du känner kylan från isen, smaken av kokt korv och kaffe och alla människor du träffat och lärt känna i Himmelstalundshallen.

Tiden är knapp, men kämparglöden stor. Vill DU ha fortsatt elithockey i Norrköping så ber vi just DIG att Swisha valfri summa till Hästen Fanz insamling för att häva konkursen. Alla bidrag är viktiga och betydelsefulla.

Swisha ditt bidrag till 1236992960 och märk betalningen med "Vita Hästens Framtid"!

HC Vita Hästen // Hästen Fanz

Är du företagare och vill stötta detta otroliga engagemang så tveka inte att ringa!

Fredrik Svensson HC Vita Hästen 070-536 99 87

Magnus Bodin Hästen Fanz 076-893 41 78