Säsongskort och biljetter till säsongen 20/21

30 april 2020 11:35

4 maj påbörjas försäljningen av säsongskort.


Måndagen den 4 maj 10:00 påbörjas försäljningen av säsongskort till säsongen 20/21. Tidigare i veckan släpptes spelschemat och om du inte hunnit kika på det ännu kan du göra det HÄR. Från och med 4 maj kan även ni som haft säsongskort föregående säsong förlänga er(a) säsongskort och därmed behålla era platser. Dessa ligger reserverade fram till och med den 30 juni 12:00. Det innebär att du behöver förlänga ditt säsongskort innan dess om du vill behålla din plats även till nästa säsong, efter 30 juni släpps reservationerna och platserna släpps till ordinarie försäljning. (Har du haft ett företagskort säsongen 19/20? Dina platser är reserverade t.o.m 16 september).

Observera att du vid köp eller förlängning av säsongskort accepterar villkoren för köp och användning av säsongskort. Du kan läsa om villkoren HÄR.

Förlänger du ditt säsongskort eller köper nytt innan den 31 maj erhåller du 300kr rabatt på vald sittplats. Från och med 1 juni återgår priserna till ordinarie pris och inga vidare rabatter kommer att ges.

Du som är eller blir medlem i Hästen Fanz kan köpa säsongskort till rabatterat pris på sektion G-ståplats, detta görs direkt via Hästen Fanz.

Köp/Förlängning av säsongskort
För att göra vad vi kan för att förhindra smittspridningen av coronaviruset ber vi er att i första hand förlänga eller köpa era säsongskort på internet, nedan finner ni en detaljerad guide för hur ni förlänger säsongskort. Vid köp av nytt säsongskort följer ni steg 1 & 2 i guiden och går sedan till fliken säsonger och följer vidare instruktioner där.

Vill du ändå köpa eller förlänga ditt säsongskort hos oss på kansliet ber vi dig att endast komma till kansliet om du känner er HELT frisk. Vid minsta symptom ber vi dig att stanna hemma. Vi följer riktlinjerna från folkhälsomyndigheten och ber även dig att göra detta. Du kan läsa om riktlinjerna HÄR. Öppettiderna på kansliet hittar du längre ner.

Så här förlänger du ditt säsongskort på internet:

 1. Gå in på https://vitahasten.ebiljett.nu
 2. Logga in på ditt konto
 3. Klicka på knappen KONTO
 4. Klicka på MINA RESERVATIONER
 5. Nu hittar du dina reserverade säsongskort - klicka på HÄMTA RESERVATION och genomför köpet via VARUKORGEN. (Hittar du inga reservationer gå till steg 6.)
 6. Klicka på knappen RESERVATION bredvid knappen KONTO. Skriv i ditt reservationsnummer, har du inte ditt reservationsnummer? - Maila [email protected] och efterfråga detta, så kan du sedan genomföra steg 6.

Övriga vanliga fel:

 1. Alla dina platser syns inte i din reservation
  – Dina platser har köpts i olika namn - kontakta [email protected] så kopplar vi ihop dina ordrar.
 2. Du hittar inte din order.
  – Dina säsongskort är köpta i ett annat namn än det som är kopplat till ditt konto. Kontakta [email protected]

Ordinarie priser för säsongen 20/21
Vuxen
Sektion K & D 4499kr
Sektion C & L 4099kr
Sektion E & J 3899kr
Sektion M & B 2999kr
Sektion F & H 2999kr
Sektion G-Ståplats 1499kr

Ungdom/Pensionär/Student
Sektion K & D 4499kr
Sektion C & L 4099kr
Sektion E & J 3899kr
Sektion M & B 1999kr
Sektion F & H 1999kr
Sektion G-Ståplats 999kr

Öppettider på Kansliet vid Mässhallarna för förlängning/ köp av säsongskort
Måndag 10:00-15:30
Tisdag-torsdag 9:00-15:30
Fredag Stängt

De begränsade öppettiderna beror på korttidspermitteringar och kan komma att förändras framöver.

Biljetterna till säsongens matcher kommer att släppas senare. Detta kommer vi att om informera i god tid.


Du som köper säsongskort till säsongen 20/21 är med och bidrar till att vi kan bygga ett slagkraftigt lag som kan leverera ishockey av hög kvalitet på isen nästa säsong och visst är det just det vi vill se i höst och vinter!

Tillsammans är vi Vita Hästen!