Vita Hästen välkomnar Rosanna Björk till organisationen.

6 maj 2022 14:56

Rosanna har jobbat hos Vita Hästen som konsult sedan oktober -21 och är sedan 1/5 anställd av Vita Hästen.


– Vi är mycket glada att anställa Rosanna som nu ges möjlighet att arbeta bredare och mer strategiskt i organisationen. Rosanna kommer främst jobba med ekonomi/administration för både AB och föreningen samt matcharrangemang, berättar Johan Lundström Klubbdirektör Vita Hästen.

– Ser fram emot att kunna hjälpa till att utveckla samt modernisera Vita Hästen med alla i och runtomkring klubben, och att även nu får säga att jag blir en del av organisationen på riktigt., berättar Rosanna Björk.

"De flesta har sett mig runtomkring på matcher och på kansliet men kanske inte riktigt vetat vem jag är. De senaste 6 månaderna har jag varit inhyrd till Vita Hästen och hjälpt Fredrik Nilsson när Dan Björkman, avgående klubbchefen, blev sjukskriven. Jag har trivts väldigt bra här under min inhyrningsperiod med alla som jag fått möjlighet att få träffa och lära känna. Nu är det officiellt att jag kommer stanna och fortsätta med det jag gjort innan här dvs ekonomi, administration och matcharrangemang. Väldigt, väldigt roligt och spännande!”

Vi önskar Rosanna varmt välkommen till Vita Hästen!