Fredrik Nilsson är kvar på Vita Hästen

10 juni 2022 14:33


Efter en utmanade säsong 2021/2022 så har Fredrik Nilsson bestämts sig att ta nya tag i Vita Hästen. Vita Hästen är väldigt glada att Fredrik väljer att fortsätta. Fredrik kommer att ansvara för företagsförsäljning och alla samarbetspartner. Ihop med den nya organisationen är detta bra steg i rätt riktning. ”Jag är glad att vi tar detta steg tillsammans som ett team som är beredda att möta den nya säsongen”

_Kommentar från Fredrik _

Jag förstår att det kan verka konstigt att säga upp sig för att sedan komma tillbaka. Jag ska nedan förklara vad som ligger bakom de olika besluten. De två senaste säsongerna (corona) har varit väldigt speciella för många och inte minst för idrottsrörelsen. Vi alla har jobbat hårt och någonstans kände jag där och då efter säsongens slut att det var ett bra läge att lämna över när ny organisation var på ingång. Det var givetvis ett dubbelbottnat beslut då det är världens bästa jobb för världens bästa lag.

När jag nu fått distans till fjolårssäsongen, hämtat energi och lärt känna den nya organisationen fanns det egentligen ingen tvekan att säga JA när Johan skarpt frågade. Jag ser mycket fram emot att fortsätta på den resan som är påbörjad. Fortsätta att göra det vi gör bra och utveckla de delar vi behöver bli bättre på.

Med en bredare organisation får jag nu möjlighet att ägna 100% med partners där vi ska utvecklas och växa tillsammans. Jag ser väldigt mycket fram emot Vita Hästens framtid och är oerhört stolt att fortsatt få representera Vita Hästen

Vita Hästen Johan Lundström.