Linus Näsström förstärker Vita Hästens marknadsorganisation

14 september 2020 12:30

Linus Näsström (som även är styrelseledamot) kommer ta en aktiv roll i Vita Hästens marknadsarbete under kommande månader. Linus som också är egen företagare och entreprenör samt tidigare spelare i föreningen kommer arbeta med affärsutveckling samt intäktsdrivande åtgärder på marknadssidan för klubben.


Ordförande Rickard Rauge:
– Linus har stor kompetens inom sälj- och marknad plus att han brinner för Vita Hästen. När möjligheten finns att vi som styrelse kan hjälpa den operativa verksamheten under en hektisk period så tycker vi att det tillfället är lämpligt att ta. Vi ser att vi med Linus kan få ytterligare möjligheter att bearbeta sponsormarknaden samt utveckla vårt erbjudande ännu mera.

Linus Näsström:
– Det känns inspirerande att få hjälpa föreningen i mitt hjärta. Vi har något mycket bra på gång i Vita Hästen, men det finns fortsatt mycket utvecklingsmöjligheter vad gäller att nå ut till marknaden kring vad vi kan erbjuda och vad ett samarbete med Vita Hästen ger.

Klubbchef Dan Björkman:
– Det känns jättekul och få in Näsa i organisationen. Han har ett stort engagemang för föreningen och känner den befintliga organisationen bra. Jag tror att vi under den hektiska period som är just nu kan få både bra kortsiktig hjälp i marknadsarbetet men även nya idéer som vi kan använda i ett längre perspektiv.

För ytterligare kommentarer kontakta ordförande Rickard Rauge, 0701-90 42 33