Vita Hästen söker säljare

11 mars 2019 11:21

Är du en målinriktad person med förmågan att bygga långsiktiga relationer? Vita Hästen vill nu ta nästa steg i sin utveckling och bli en ännu attraktivare samarbetspartner för regionens näringsliv. Vi söker därför en ytterligare säljare till vår organisation, med möjligheten att ha en avgörande roll i föreningens framtid.


Om Vita Hästen:

Vita Hästen är Norrköpings Hockeylag, bildat 1967 genom sammanslagningen av IFK Norrköping och Sleipner. Sedan 2014 återfinns representationslaget i landets näst högsta serie Hockeyallsvenskan. Föreningen har också en stark ungdoms- och juniorverksamhet med ca 400 utövare. Vita Hästen engagerar och är ett välkänt varumärke med utvecklingspotential bland företag i regionen.

Om rollen:

Som säljare i Vita Hästen har du ett helhetsansvar för dina kunder och din säljbudget, innebärandes prospektering, bearbetning, försäljning, uppföljning, kundaktiviteter samt att utveckla relation och samarbete. Du kommer aktivt arbeta med nykundsbearbetning samt utveckling av våra befintliga samarbetspartners och vårt erbjudande.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet av uppsökande försäljning och trivs med att skapa nya kontakter, samt bygga långsiktiga relationer med fokus på service och bemötande. Du har en förmåga att uppfatta olika kundbehov och utifrån det presentera lämpliga samarbetsförslag. Vidare så är du strukturerad i ditt arbetssätt och förstår vikten av att ta ansvar för din prestation. Som person är du målinriktad och van att arbeta utifrån resultatmål. Du trivs med att ta eget ansvar och arbeta individuellt men har också förmågan att ingå i ett team och arbeta för organisationens utveckling och resultat. Vi ser gärna att du har ett idrottsintresse samt erfarenhet från föreningslivet. Utbildning inom försäljning och kundservice är meriterande. B-körkort och tillgång till bil är ett krav.

Övrigt om tjänsten:

Heltid (Kvälls- och helgarbete kan förekomma i samband med match och evenemang) Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning Lön: Fast + rörlig del Tillträde: Enligt överenskommelse Sista ansökningsdag: 20190322

Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan (cv+personligt brev) till [email protected] Ev frågor kring tjänsten besvaras av Kanslichef Dan Björkman, [email protected]

Välkommen med din ansökan.