Vita Hästens spelare ringer och tacka för ert stöd

31 maj 2018 13:38

Efter dagens träningspass hoppade några spelare in och jobbade på vår marknadsavdelning. Christopher Fish , Wilhelm Westlund, Marcus Eriksson och Jesper Samuelsson ringde upp förra årets Säsongskortinnehavare för att tacka för stödet och be om förnyat förtroende kommande säsong.


Ljudvolymen ökade betydligt strax efter lunch på torsdagen i marknadsavdelningens hörna på Vita Hästens kansli i Himmelstalundshallen. Spelarna Christopher Fish , Wilhelm Westlund, Marcus Eriksson och Jesper Samuelsson tog plats vid skrivborden och började ringa upp Säsongskortsinnehavare från förra säsongen.

Anledningen: att tacka för stödet förra säsongen och påminna dem om att förlänga sitt abonnemang på sittplatsen i Himmelstalundshallen till kommande säsong. Sista dag att förnya abonnemanget är idag, den 31 maj

– Jag har gjort detta vid ett tillfälle tidigare och det är alltid lika roligt att prata med våra supportrar och tacka för stödet. Publiken är vår sjätte spelare så därför känns det bra att jag kan ta tillfället i akt att tacka för säsongen som var. De är jättetrevliga. De är glada och positiva. Jag tror att dem är lika taggade som jag att få dra igång säsongen igen, säger Wilhelm Westlund mellan samtalen.

Vill du vara med på Vita Hästens resa i höst?
Gå då in och köp ditt säsongskort idag
http://www.vitahasten.se/biljetter-sasongskort/sasongskort