Niklas Czarnecki lämnar Vita Hästen

31 maj 2021 11:30

Niklas Czarnecki har efter dialog med föreningen bestämt sig för, vilket också accepterats av föreningen, att lämna sitt uppdrag som assisterande tränare för Vita Hästen. Niklas har under sina år i Vita Hästen varit huvudtränare, sportchef och nu senast assisterande tränare.


– Jag har under en tid känt att jag behöver en förändring och göra något annat. Jag har trivts bra i föreningen under alla de här åren, men minns med oerhörd glädje speciellt den första säsongen i Hockeyallsvenskan som var fantastisk både för mig personligen och för föreningen. Jag är tacksam över den här tiden, de människor jag lärt känna och det som jag fått uppleva. Jag är extra stolt över att vi lyckades landa den här säsongen med alla tuffa utmaningar som vi fick genomgå. Jag önskar Hästen nu en mer normal säsong och lycka till i HockeyAllsvenskan, säger Niklas.

Rekrytering av en assisterande tränare påbörjas inom kort.

– Vi från föreningens håll vill rikta ett stort tack till Niklas för dom här åren. Han har varit en viktig pusselbit i Vita Hästens utveckling och framgång. Vi respekterar Niklas beslut och önskar honom varmt lycka till, säger ordförande Rickard Rauge