Inför Oskarshamn - Vita Hästen

3 november 2017 12:37

Efter den snöpliga förlusten mot Timrå tar laget sikte på nästa utmaning.


I eftermiddag sätter sig laget i bussen och tar sig de knappt 20 milen ner till Oskarshamn där kvällens match äger rum. Lagen möttes senast i slutet av September och då vann Oskarshamn med 2-3 i Himmelstalundshallen. I den matchen stod Rickard Palmberg för Vita Hästens två mål.

Kvällens motståndare kommer senast från en förlust mot Modo men har i övrigt inlett säsongen på ett bra sätt, efter fjorton spelade matcher ligger laget trea i tabellen och man har bara en poäng upp till andraplatsen. Om vi tar en titt på Oskarshamns poängliga så toppas den av Lucas Elvenes som gjort 14 poäng på lika många matcher.

I Vita Hästen är det numera Jesper Samuelsson som leder den interna poängligan, assisten mot Timrå gör att han samlat ihop 16 poäng vilket gör att han är i delad ledning av den totala poängligan i Hockeyallsvenskan. Hans 15 framspelningar gör att han däremot är i ensam ledning i assistligan, två poäng före Marcus Eriksson.

Värt att notera inför kvällens match är att Christian Kåsastuls avstängning är över och backen är därmed tillgänglig för spel igen. Håll ögonen på klubbens sociala medier för att få en fullständig laguppställning under dagen.