Om regeringens beslut att höja till 300 personer

23 oktober 2020 14:04

Regeringen har beslutat att höja taket för antal åskådare fr o m 1/11.


Under gårdagen meddelade regeringen en ökning för sittande publik i samband med idrottsevenemang till 300 personer fr o m 1/11. Vita Hästen är mycket glada att få möjlighet att erbjuda fler personer att följa våra matcher på plats i Himmelstalundshallen fr o m vår hemmamatch mot Mora den 1/11. Vi har givetvis stor respekt för pandemin, men har väl utarbetade planer för hur vi ska kunna genomföra arrangemanget på ett korrekt och säkert sätt utifrån restriktioner och krav.

De 300 platserna kommer prioriteras till säsongskortsinnehavare och sponsorer. Vi återkommer snarast under kommande vecka med information om både de 300 platserna i arenan samt möjligheter att besöka Restaurang Himpa. Vi ber er dock ha tålamod med att visst administrativt arbete återstår innan vi kan gå ut med den informationen samt betonar vikten av att följa direktiv och restriktioner för de som ges möjligheten att gå på matchen.

Till matchen mot Björklöven fredag 30/11 kommer 50 platser att erbjudas på läktarna till säsongskortsinnehavare och sponsorer att erbjudas likt tidigare matcher. Mer info om möjlighet att besöka Restaurang Himpa till den matchen kommer också kommuniceras snarast möjligt under nästa vecka.

Vi önskar er en trevlig helg och hoppas ni hejar fram våra Hästar till tre poäng borta mot Modo framför tv:n ikväll.

Med vänlig hälsning,

Dan Björkman
Klubbchef