Marcus Eriksson återvänder till Vita Hästen

12 november 2020 18:02

Under eftermiddagen presenterades i Vita Hästen-Play den glädjande nyheten att Vita Hästens meste spelare genom tiderna drar på sig Hästentröjan igen. Macke kommer att representera Vita Hästen under resterande del av 2020 och bättra på sina klubbrekord ytterligare.


"Det känns otroligt kul att vara tillbaka i Vita Hästen och att få spela hockey igen. Alla vet vad den här klubben betyder för mig. Jag är nästan uppvuxen i den här hallen. Att spela topphockey i Sverige här är väldigt roligt." Säger Macke själv om återkomsten i Vita Hästen.

"Att få tillbaka honom är riktigt roligt. Jag och Marcus vet var vi har varandra. Om alla våra provsvar är negativa, så ska vi försöka träna fredag och lördag, och få in "Macke" i laget på en gång. Han är ganska lättränad kille. Hockeymässigt spelar vi till 95 procent lika som förra året. Vi får se till att hitta lekkamrater till Marcus." Säger Tony Zabel sportchef och tränare i Vita Hästen

"Vi är givetvis glada över möjligheten att få in Macke i laget igen. Det är en spelare med stort Hästenhjärta och mycket skicklighet som dessutom betytt mycket för Vita Hästen och våra supportrar över lång tid. Vi riktar också ett tack till IK Guts Finspång och Mackes arbetsgivare Sport Bemanning som gett möjlighet för Macke att spela med oss och kombinera sitt civila arbete med spel på allsvensk nivå". Kommenterar Dan Björkman Klubbchef i Vita Hästen.

För att se hela intervjun och presentationen med Macke och Tony teckna ditt abonnemang för Vita Hästen-Play.

https://solidsport.com/vitahasten/subscriptions