Vita Hästen ingår samarbete med Warner Bros

9 augusti 2022 14:34

Vita Hästen kan med stor glädje och stolthet presentera ett samarbetsavtal med Warner Bros.


Under vecka 33 och 34 kommer Warner Bros att i Himmelstalundshallen spela in en serie om hockeylegenden Börje Salmings liv och framgångssaga.

Denna satsning och detta samarbete mellan Vita Hästen och Warner Bros är även en viktig del för ungdomshockeyn. Warner Bros satsar på Vita Hästens ungdomslag, vilket är ett fantastiskt bidrag som kommer utveckla ungdomshockeyn än mer i kommande säsong.

Vita Hästen
– För oss på Vita Hästen är det viktigt att vara en attraktiv och nytänkande samarbetspartner. Det gäller både gällande företag i Norrköping som runt om i hela landet. Vi tror på betydelsen av att vara innovativa och lyhörda för marknadens krav och förväntningar, säger Johan Lundström, VD på Vita Hästen.

Norrköpings kommun
– Det är väldigt roligt att hockeylegendaren Börje Salming kommer till Norrköping och till Himmelstalundshallen där han spelat match på 1970-talet. Det kommer inspirera många barn och ungdomar till sporten, inte bara i Norrköping utan även runt om i Sverige. Jag är också glad för att ungdomsverksamheten i Vita Hästen genom detta projekt får extra medel till utveckling, säger Maria Modig, kultur- och fritidsdirektör på Norrköpings kommun.

För mer information om denna härliga satsning, kontakta:
Johan Lundström
VD, Vita Hästen
tel. 0708-40 07 06