Förändringar i spelartrupp och organisation

15 april 2020 12:00


På grund av att Coronaviruset lett till en ovisshet kring det ekonomiska läget bryter vi avtalet med Christopher Fish. Vi hoppas att kunna förhandla fram ett nytt avtal i ett senare skede när vi har träffat alla våra samarbetspartners för att ta reda på hur den ekonomiska framtiden och därmed lagbygget kan se ut. För att kunna ha ett slagkraftigt lag även nästa år behöver vi allt stöd vi kan få, men samtidigt har vi respekt för att alla har det tufft just nu, säger huvudtränare och sportchef Tony Zabel.

Vita Hästen har även valt att inte gå vidare med Rikard Olsén, Viktor Kokman och Jacob Spångberg i lagbygget till nästa säsong. Vi tackar grabbarna för tiden i Vita Hästen och önskar dem lycka till i deras framtida karriärer.

Med anledning av Coronaviruset, dess konsekvenser och en osäkerhet för framtiden har även nödvändiga åtgärder gjorts i övrig organisation. Föreningen och Vita Hästen Ishockey AB har varslat om arbetsbrist vilket gör att organisationen på kansli, marknad och junior framöver minskas med 3,5 tjänst. Åtgärden görs för att sänka kostnaderna under en period där intäktsflödet är mindre än normalt. Förhoppningen är att i takt med att intäktsflödet ökar igen, åter kunna stärka organisationen, säger klubbchef Dan Björkman.


Var med och stöd Vita Hästen genom att bidra till Kraftsamlingen! Swisha valfritt belopp till 123 57 03 350. Läs mer om Kraftsamlingen här. Tillsammans är vi Vita Hästen!