Två nya spelare klara!

4 augusti 2021 19:55

Elliot Lorraine och Ludwig Stenlund klara för Vita Hästen!


Under gårdagens spelarpresentation presenterades Vita Hästens då senaste nyförvärv, Elliot Lorraine från Väsby. Huvudtränare Tony Zabel beskriver Elliot såhär:

– En offensiv, stark, skridskostark spelare i grunden. Han är oöm att möta och jag tycker att han passar bra in i vår karaktärsroll, en hårt arbetande Vita Hästen-spelare.

Elliot Lorraine säger själv såhär om att komma till Norrköping:

– Jag hade ett snack med Tony och min agent och det kändes bra! Vita Hästen har varit ett jobbigt lag att möta. Det verkar vara ett bra gäng och en bra organisation runt omkring.

Elite Prospects

Under onsdagskvällen kom även Ludwig Stenlund till Norrköping för att ansluta till laget under morgondagen. Tony Zabel säger såhär om Ludwig:

– Vi har tittat på honom under hela sommaren och de senaste dagarna har vi äntligen kommit överens. Ludwig är en centertyp, en stor spelare med ett bra skott. Han har spelat med Linus Andersson tidigare och Linus har rekommenderat honom varmt.

Ludwig Stenlund tycker om det han har hunnit se av sin nya stad och ser fram emot sin första träning med laget.

– Det känns riktigt kul! Jag är riktigt sugen på att dra igång i morgon! Det är första gången jag är här och det är en riktigt fint och trevlig stad. Jag är en större spelare som gillar att täcka puck, skjuta och spela fram.

Elite Prospects