Vita Hästen och Tappra Barn Norrköping inleder samarbete

24 maj 2019 16:11
Fredrik Ström Tappra Barn, Fredrik Nilsson Marknad Vita Hästen, Jesper Samuelsson Kapten Vita Hästen, Dan Björkman Kanslichef Vita Hästen, Niklas Lillman Tappra Barn
CSR

Vita Hästen Ishockey och Tappra Barn Norrköping inleder from säsongen 2019/2020 ett samarbete.


Om Tappra barn

Tappra barn är en insamlingsstiftelse och välgörenhetsorganisation som är verksamma lokalt, där pengarna skänks till barn som har det tufft i livet. Tappra Barn är för närvarande verksamma på fem orter i Sverige, där verksamheten i Norrköping startades upp under 2018. Under 2019 kommer stiftelsen bl.a. anordna välgörenhetsgolf och andra event för att samla in pengar till Norrköpings behövande tappra barn.

Stiftelsen jobbar med ett antal lokala företag i Norrköpingsregionen samt värdar i form av Malin Baryard (Ridsport), Karl Eklöf (VD, Stadium), Alexander Fransson (IFK Norrköping), Peter Johansson och Bruno Mitsogiannis (artister).

Dan Björkman, Kanslichef Vita Hästen om samarbetet:
– Tappra Barn arbetar för frågor som är mycket angelägna för Vita Hästen, nämligen barn- och ungdomar samt lokalt i Norrköping. För oss är det oerhört viktigt att vara med och bidra på de sätt vi kan till att barn som har det tufft kan få det bättre. Vi kommer framöver engagera oss i de projekt och event som Tappra Barn driver i Norrköping samt under säsongen spela en ”Tappra Barn Match” för att ytterligare synliggöra och bidra till Tappra Barns arbete.

Fredrik Ström, projektledare på Tappra Barn, om samarbetet med Vita Hästen:
– Vi är väldigt stolta över att inleda ett samarbete med Vita Hästen. Idrott och föreningslivet ligger oss varmt om hjärtat, och hockeyn har alltid funnits nära organisationen i och med Tappra Barns grundare Magnus Johanssons bakgrund som hockeyspelare. Vita Hästen är en fantastiskt fin förening, och vi är tacksamma över deras omedelbara engagemang att stötta vår verksamhet. Vi hoppas även att vårt samarbete ska ge Vita Hästen positiv uppmärksamhet och ökat engagemang genom Tappra Barns nätverk och verksamhet i Norrköping.

Mer information
För frågor eller ytterligare kommentarer kontakta, Dan Björkman Vita Hästen, 0702-144313 alternativt Fredrik Ström, Tappra Barn, 0703-290817