Vita Hästen förstärker organisationen!

14 november 2022 16:17

Vi välkomnar Erik Wilhelmsson samt Marie-Louise Persson till Vita Hästen och välkomnar Rosanna Björk till sin nya roll.


I samband med att vi utökar organisationen byter även Rosanna Björk (tidigare Ekonomi & Administration) tjänst till Arena Ansvarig/Privatmarknad. Rosanna kommer främst arbeta med arenaupplevelser, sociala medier, biljetter och koordinering.

– Vita Hästen förstärker upp med en interim konsult inom ekonomi. Marie-Louise Persson ska hjälpa Vita Hästen under sex månader med olika arbetsuppgifter inom Ekonomi och Redovisning. Vi önskar Marie-Louise välkommen till Vita Hästen, berättar Johan Lundström, Klubbdirektör Vita Hästen.

– Jag ser fram emot att jobba med Vita Hästen och lära känna en för mig, helt ny bransch för mig - idrott. Eftersom jag har lång erfarenhet inom ekonomiområdet, hoppas jag kunna vara med och utveckla Vita hästen inom mitt område. Det jag tycker är positivt är, att jag har sett ett väldigt stort engagemang hos alla jag hittills träffat.

– Vita Hästen välkomnar vår nya säljare Erik Wilhelmsson. Han förstärker upp försäljningssidan med sin energi och framåtanda. Erik har en bakgrund av proaktivt försäljning sedan tidigare och vi önskar han lycka till i hans nya uppdrag, berättar Johan Lundström, Klubbdirektör Vita Hästen.

– Det är lite av en dröm som går i uppfyllelse, att få börja jobba så nära idrotten! Det ska bli otroligt roligt och spännande att få komma igång och börja jobba med varumärket Vita Hästen och Norrköpings naturliga mötesplats, Himmelstalundshallen. Få möjlighet att vara med och utveckla Vita Hästen för Norrköping, pubilk och hela Östergötlands näringsliv.

Vi tackar Monika Tylkowski Gustavsson, tidigare Marknadschef, som lämnade Vita Hästen den 31 oktober för nya möjligheter.