Vita Hästen startar evenemangsgrupp

20 maj 2022 15:00

Vill ta tillvara de kreativa krafterna i föreningen för att locka publiken till Himpa.


Efter att ha haft två säsonger med pandemi och restriktioner vill vi nu locka tillbaka Norrköpingspubliken för att få uppleva fantastisk ishockey live i ett kokande Himmelstalund. Vita Hästen har därför startat en evenemangsgrupp där målet är att höja upplevelsen i arenan samt evenemangen runtomkring.

Gruppen består av:

  • Rosanna Björk, Vita Hästen
  • Louise Carlén, Hästen Fanz
  • Joakim Sundgren, ansvarig över souvenirshopen
  • Fredrik Svensson & Tommy Glimnér, engagerade runt klubben sedan länge.

Även Jesper Samuelsson, spelare och lagkapten, har varit med bidragit med bra idéer från en spelares och förälders perspektiv.

Vår önskan är att skapa en ”wow-känsla”, där man känner och ser den fantastiska upplevelsen redan innan man går genom entrén.

Vi vill skapa en dedikerad supporterbar, skapa bättre förutsättningar för bortasupportrar, ha en avsedd ungdomssektion på läktaren samt även effektivisera kioskerna ihop med ett bättre utbud. Vi har även en del idéer på evenemang runt matcherna. Dessa sträcker sig övergripande från säsongsstart till slutet på densamma.

Även underhållning som drar till sig publikens intresse i pauserna och aktiverar publiken är sådant som vi tagit upp.

Ett effektivare biljettsystem som eventuellt förnyas är i planeringsfasen, något som skapar fler möjligheter och en effektivare process för samtliga användare.

Vår uppfattning är att vi tillsammans har många bra tankar och idéer för att höja upplevelsen i arenan av hur den ser ut i nuläget. Vi vill såklart ta del av alla idéer ni supportrar har för att lyfta våra evenemang! Ta kontakt med någon av ovanstående så tar vi upp era idéer i våra diskussioner.