Vita Hästen har sorg

17 juni 2020 09:50

Det är med stor sorg Vita Hästen mottagit beskedet om att Ulf "Uffa" Eklöv den 16:e juni, efter en kortare tids sjukdom, gått bort.


Få personer är så förknippade med Vita Hästen och ingen har ägnat så stor del av sitt liv till föreningen som Uffa. I år skulle Uffa ha påbörjat sin 44:e säsong (!) som materialare i föreningen. Hans hjärta för föreningen var enormt och han uttalade själv i en tidningsintervju med NT 2015 ”Jag gifte mig med ishockeyn och klubben. Det här är mitt liv.” Våren 2019 blev Uffa vid Norrköpings Idrottsgala utsedd till årets eldsjäl för sitt långa och hårda arbete i föreningen.

Vita Hästen är oerhört tacksamma för alla de stunder vi fått uppleva tillsammans med Uffa genom dessa år. Alla spelare, ledare, personal och funktionärer har garanterat sina egna fina minnen av Uffa. Vi vill givetvis också rikta vår enorma uppskattning för det hårda arbete och engagemang som Uffa genom alla år stått för i föreningen och som vi gemensamt ska hylla och minnas honom för när hockeysäsongen återkommer.

Vi kommer sakna dig, Uffa.

/ Styrelsen i Vita Hästen genom Dan Björkman