Tobias Liljendahl helt klar för en fortsättning i Vita Hästen

7 april 2016 16:03

Tobias Liljendahl kom till Vita Hästen från Djurgården inför första allsvenskan säsongen. Nu står det klart att Liljendahl gör en tredje säsong i Norrköping.


Liljendahl kom till Vita Hästen inför säsongen 2014/15 från Djurgården och har större delen av sina två år bildat en tung kedja tillsammans med Mattias Kalin och Henrik Bankelius. Liljendahl har på sina två säsonger i Vita Hästen gjort 31 poäng på 103 matcher och har även under den tiden representerat Sveriges juniorlandslag vid 3 tillfällen.

– Tobias är en spelare som har tagit stora steg i sin utveckling under de senaste säsongerna. Han är en spelare som sällan gör en dålig match och han har dessutom spetsegenskaper som till exempel ett väldigt bra skott. Tobias har höga ambitioner och ser Vita Hästen som ett lag att vidare utvecklas i för att så småningom ta steget mot högre serier. Vi är mycket nöjda med att Tobias stannar hos oss. Det innebär att den stabila kedjan med Tobias, Kalin och Bankelius är intakt inför kommande säsong, vilket är bra för kontinuiteten, kommenterar Sportchef Niklas Czarnecki.

Kontraktet är skrivet över säsongen 2016/17.