Vita Hästen digitaliserar sitt partnernätverk

15 september 2020 13:37
Score

Vita Hästen har skrivit ett samarbetsavtal med bolaget Never Offside och deras Nätverks- och Kommunikationsverktyg Score med syftet att öka affärsnyttan för sina partners. Det snöpliga slutet på fjolårets säsong gjorde beslutet att göra en investering för sina partners lätt.


”-Vi har under den senaste säsongen fått mycket positiv feedback från våra samarbetspartners kring utvecklingen av vårt partnernätverk, både kring hur bra nätverksträffar vi har men också kring hur viktigt det är med möjligheter till affärsnytta. Vi vill givetvis ta möjligheten att utveckla vårt nätverk ytterligare och ser att nästa steg för oss är att skapa möjligheter till nätverk och affärsnytta även digitalt ” säger Dan Björkman Klubbchef i Vita Hästen.

Never Offside, bolaget som utvecklat Score ser fram emot samarbetet. Bolaget som består av personer med bakgrund från IT och Sporträttighetsbranschen arbetar idag med ett flertal klubbar i de största svenska ligorna. ”- Vi är jätteglada för förtroendet ifrån Vita Hästen, en välskött och klassisk klubb i Hockeyallsvenskan, och ser verkligen fram emot att få utveckla klubbens erbjudande och kommunikation gentemot sina partners. Effekterna av Corona har visat hur viktigt det är för rättighetsinnehavare att skapa värden för sina partners utöver de som hemmamatcherna genererar. Vi är glada att allt fler klubbar, likt Vita Hästen, nu tar initiativ för att göra det.” säger Christer Haglund som är VD och en av grundarna av Never Offside.

Appen har redan introducerats för partners i samband med en nätverksträff nyligen och nu är arbetet igång för att alla partners skall ha sin information och erbjudanden klara till säsongsstarten i slutet av september. Utöver bättre förutsättningar för partners att räkna hem sin investering så får klubben genom Score en ny exklusiv kommunikations- och administrationskanal. ”- I och med samarbetet med Score får vi en fantastisk möjlighet att på enkelt sätt kommunicera med våra samarbetspartners och administrera event men skapar också möjlighet för dem att kommunicera med varandra och få ytterligare nytta och möjligheter till kontakter och affärer genom samarbetet med Vita Hästen” kommenterar Dan Björkman ytterligare.

Kontakter: Dan Björkman, Klubbchef [email protected]

Christer Haglund, VD Never Offside [email protected]

Om Never Offside Never offside är ett bolag baserat i Stockholm som erbjuder ett mobilt kommunikationsverktyg, Score, till rättighetsinnehavare, som kan bli dess klubb- eller partner-app. Appens syfte är att öka affärsnyttan samt förbättra och effektivisera kommunikationen mellan rättighetsinnehavaren, partners och supportrar. Never offside sitter i Stockholm och är grundat av personer med bakgrund inom IT och Sporträttighetsbranschen.