Viktig information om säsongskort!

19 mars 2021 14:06

Den mycket speciella säsongen 20/21 närmar sig sitt slut och vi kan konstatera att vi på ett eller annat sätt levt med publikrestriktioner under hela säsongen. Nedan följer ytterligare info för dig som haft säsongskort 20/21.


Efter förra säsongens sportsliga framgång men med det plötsliga avslutet pga pandemin såg vi fram mot säsongen 20/21 och att återigen få möta publik i Himmelstalundshallen. Det fanns dock en stor osäkerhet inför säsongen kring vilka möjligheter till publik som skulle kunna finnas vilket vi också beskrev i samband med försäljningen av säsongskort. Under sommaren levde dock hoppet om att vi iaf skulle kunna få ta in ett begränsat antal personer (säsongskortsinnehavare) i arenan men med tydliga restriktioner kring avstånd mm. Säsongen inleddes dock med max 50 personer på läktaren, vilket snabbt sänktes till 8 personer och som sedan gällt resterande delen av säsongen.

Med anledning av ovan har väldigt få av er fått möjligheten att besöka oss mer än 1-2 gånger i samband med match denna säsong. Vi har under säsongen valt att erbjuda tillgängliga platser i turordning till våra säsongskortsinnehavare utifrån när man förlängde sitt säsongskort inför säsongen. Det har varit vårt sätt och ambition att i alla fall kunna erbjuda möjligheten till live-ishockey någon gång.

Ekonomiskt lider vi hårt av publikrestriktionerna och har haft en lägre försäljning av säsongskort än normalt, inga biljettintäkter och i princip inga kioskintäkter kopplat till match. Del av detta har kompenserats av ekonomiskt stöd från staten och RF men bara i lägre grad. Vi vet heller i dagsläget ingenting om ekonomiskt stöd för Jan tom Mars 2021. Säsongskortsintäkterna är en stor och viktig del av vår ekonomi – och ni som säsongskortsinnehavare är våra viktigaste kunder. Vi hoppas dock på er förståelse för denna situation som vi inte kunnat styra över själva och att ni kan tänka er att bidra till att klara av denna mycket utsatta situation. Att säsongskortsinnehavarna kan tänka sig att stödja oss genom att behålla sitt säsongskort och även köpa nytt till kommande år är helt avgörande för klubbens fortsatta överlevnad och att vi ska kunna fortsätta vår ambition om att bli ett etablerat lag på övre halvan av Hockeyallsvenskan.

Om du vill fortsätta stödja Vita Hästen och fortsatt vara säsongskortsinnehavare erbjuder vi dig följande:

• Du behåller din plats till kommande säsong. Vill du byta till annan plats har du möjlighet att göra detta innan platserna släpps för icke säsongskortsinnehavare.
• Din plats är reserverad hela vägen fram till fyra dagar innan seriestart.
• Du erbjuds 15% rabatt på ditt säsongskort – rabatten gäller så länge din plats är reserverad.
• Speciellt framtagen Vita Hästen T-shirt med tack för säsongen 20/21.
• Du erbjuds 15% rabatt på souvenirer i shopen i arenan
• Fri tillgång till VH-Play tom 2021-09-01
• När restriktionerna tillåter – ”Säsongskortsdagen” – möjlighet att tillsammans träffa spelare och tränare i Himpa, se omklädningsrum mm.

Om du inte vill stå kvar med ditt säsongskort kan du välja återköp, vilket innebär följande

• Du får tillbaka pengarna för ditt säsongskort – förutom den procentuella andel som du fått möjlighet att gå (dvs avdrag med 1-2 matcher av 26)
• Dina platser släpps och blir tillgängliga för andra säsongskortsinnehavare som valt att stå kvar. Vi kan inte garantera din plats till kommande säsong.

Önskar du återköp av ditt säsongskort vill vi veta det snarast, dock senast 20210331. Efter det datumet finns ingen möjlighet till återköp av säsongskort. Du meddelar detta genom att fylla i ansökan här.

Du som väljer att stå kvar som säsongskortsinnehavare behöver inte göra något i dagsläget och blir kontaktad inför kommande säsong om dina erbjudanden enligt ovan.

Vi hoppas på er förståelse och hjälp i detta.

Tillsammans är vi Vita Hästen!