Inför Modo - Vita Hästen

5 december 2017 12:33

En ny vecka med nya matcher inleds uppe i en klassisk hockeystad.


Efter några dagars vila från matcher är det åter dags för laget att ge sig ut på isen, klassiska Modo står för motståndet och det är två jämna lag som ska mäta krafterna med varandra i Fjällräven Center under tisdagskvällen.
Senast lagen möttes vann Vita Hästen med 3-2 efter att ha vänt på matchen i den avslutande perioden och det brukar bli ganska jämna tillställningar lagen emellan.
- Det var ett tag sen vi möttes men det var en jämn och tät drabbning som vi lyckades avgöra med ett segermål bara två minuter före hesa Fredrik ljöd. Jag förväntar mig att dagens match kommer bli lika jämn. Vi har senaste tiden varit tätare bakåt och kan vi fortsätta med bra försvarsspel så har vi goda chanser att vinna, säger Jonas Johnson inför matchen.
Inför kvällens match skiljer det inte mycket mellan lagen, det är baka Modos något bättre målskillnad som gör att de lagt beslag på niondeplatsen medan Vita Hästen är tia i den Hockeyallsvenska tabellen. Modos poängliga toppas av Emil Molin som samlat ihop 20 poäng, med elva mål är han även lagets skyttekung. I Vita Hästen är det som bekant Marcus Eriksson som leder poängligan med sina 23 poäng medan Rickard Palmberg är målbäst med 13 fullträffar.
Som ni säkert redan vet om så är Johan Adolfssons korttidskontrakt över och klubben har bestämt sig för att inte förlänga det. Forwarden finns därmed inte med i kvällens laguppställning, håll utkik på lagets sociala medier under dagen för att få mer information om hur man ställer upp i kvällens match.