"Fick ett riktigt bra intryck"

27 april 2018 17:12

Det är inte bara nya spelare som anländer till laget inför den kommande säsongen, i Anton Arvidsson har A-laget även fått en ny materialförvaltare och nu har hemsidan haft en pratstund med honom.


Först och främst, välkommen till Vita Hästen. Hur känns det nu när det står klart att du ska vara lagets materialförvaltare den kommande säsongen?
- Tack så mycket! Det känns mycket bra och spännande, jag fick ett riktigt bra intryck när jag var och hälsade på.
Hur pass bra koll har du på Norrköping och Vita Hästen?
- Jag vet rätt så lite än så länge men det verkar vara en trevligt stad med havet nära som jag trivs bra med. Klubben har jag fått ett bra intryck med ”strumpan” och ”grizzly” i spetsen.
Du kommer senast från tre säsonger i Karlskrona, hur skulle du summera tiden där?
- Det har varit en roligt tid. Jag har lärt mig mycket under de tre åren. Och träffat mycket nya vänner. Sen blev det ett tråkigt slut på den här säsongen.
Vad va det som gjorde att du beslutade dig för att bli materialförvaltare?
- Jag började hjälpa till i Olofström tidigt sen blev det mer och mer, visste tidigt att de var detta jag ville jobba med. Det är ett fantastiskt roligt arbete.
Innan du var i Karlskrona så jobbade du i Olofström och Mörrum, blev det stor skillnad när du tog ett par steg uppåt i seriesystemet?
- De var lite större än jag först trodde, men det gick snabbt att ställa om. Sen lär man sig nya saker varje dag och blir bättre hela tiden om man bara vill.
Hur skulle du beskriva en vanlig matchdag för dig?
- I Karlskrona hade vi värmning kl ockan 11 och då var jag på hallen runt kl 8 och började ställa iordning allt inför värmning och göra klart bortalagets omklädningsrum så allt finns framme till matchen på kvällen. Efter värmningen göra iordning vårt eget omklädningsrum inför matchen. Matchen är de bara att vara tillgängligt med vad som behövs. Efter match ska allt plockas ihop och göra klart för morgondagens träning.
Finns det något ögonblick från din tid som materialförvaltare som du ser tillbaka på med extra stor glädje?
- Starten vi hade på säsongen när vi var serieledare med Karlskrona. Vi kunde inte förlora då. Sen missade vi tyvärr att få spela slutspel. Sen var det som en vinst när vi klarade oss kvar mot AIK första säsongen i SHL.
Avslutningsvis, finns det något du vill säga till lagets supportrar?
- Jag ser fram emot att komma upp och börja jobba i Vita hästen. Och gör vi vårt så vi får en riktigt rolig säsong i vinter. Vi ses i himmelstalund.