Dan Björkman tillträder tjänsten som klubbchef i Vita Hästen

26 september 2019 15:00


Dan Björkman har av Vita Hästens styrelse erbjudits och tackat ja till tjänsten som klubbchef i Vita Hästen Ishockey AB och föreningen HC Vita Hästen. Dan har arbetat inom Vita Hästen i drygt tre år med olika uppgifter och har haft det högsta operativa ansvaret i verksamheten sedan i våras. Tidigare har Dan också representerat Vita Hästen som spelare i A-laget.

–Jag är givetvis väldigt glad och stolt att få möjligheten att få fortsätta utvecklas och ta ansvar i Vita Hästen. Föreningen har på olika sätt varit en oerhört viktig del i mitt liv ända sedan jag började i hockeyskolan som barn. Jag är väldigt ödmjuk inför uppgiften, samtidigt som jag är helt övertygad om att vi i Vita Hästen är på rätt väg i det arbete vi till denna säsong påbörjat. Förhoppningsvis kan jag bidra med min kunskap och kompetens i att förstå de olika delarna och dess behov i verksamheten samt skapa en stark organisation och struktur i bolaget och föreningen, kommenterar Dan Björkman

–Det är glädjande att Dan Björkman nu blir klubbchef för Vita Hästen. Vårt arbete med att bygga en stark, affärsmässig och strukturerad verksamhet fortsätter. Dan har ett stort engagemang och en gedigen kompetens som passar bra in på den resa som vi gör för att stärka föreningen och vara en del av idrottsstaden Norrköping, säger Rickard Rauge ordförande i Vita Hästen.