Biljettfrågor

Var kan jag köpa matchbiljetter?
Biljetter köper du via vitahasten.ebiljett.nu. Här kan du välja plats och betala online. Du kan sedan välja att skriva ut din biljett eller använda din biljett direkt i mobilen. Det går även bra att köpa biljetter på Södertull Spel & Biljettcenter.
Du kan även köpa dina biljetter på Vita Hästens kansli vid Mässhalarna Utställningsvägen, eller i entrén på matchdagen mot en administrationsavgift på 20kr.

Går det att använda streckkoden i sin telefon eller måste man skriva ut en fysisk biljett?
Det går utmärkt att scanna streckkoden som man får skickad per mail i mobilen. Tänk bara på att ta fram filen innan du kommer till dörren för att slippa köbildning.

När öppnar biljettkassan vid arenan?
Biljettkassan öppnar vanligtvis 90 minuter före matchstart och har öppet under första perioden. Här kan du köpa kvarvarande biljetter eller hämta ut redan bokade. Kortbetalning eller kontant gäller om inget annat har avtalats.

Handikappsplatser
Tyvärr har vi begränsat med handikappsplatser i Himmelstalundshallen. Dessa platser går därför inte att boka utan det är först till kvarn som gäller. Insläppet för handikappsplats + sällskap öppnar 90min innan matchstart.

Vilka åldrar gäller för barn och ungdom?
Barn tom 6 år har fri entré i målsmans sällskap. Vid sittplats innebär det att barnet i fråga ombeds sitta i målsmans knä och kan inte uppta en såld biljettstol.
Ungdomar räknar mellan 7-17 år. 

Vad gäller för student och pensionärsbiljett?
Vid köp av studentbiljett ska giltigt studentkort kunna uppvisas på arenan tillsammans med legitimation.
Vid köp av pensionärsbiljett ska giltigt pensionärsbevis kunna uppvisas på arenan tillsammans med legitimation.

Kan man återlämna köpta biljetter?
Nej. Distansavtalslagens regler om ångerrätt gäller inte vid köp av biljetter. Kunden är således bunden av sitt köp när betalning har skett.

Jag har tappat min matchbiljett. Går det att få en ny?
Tyvärr inte, biljetten är en värdehandling och borttappad biljett ersätts inte. Vi uppmuntrar därför till att köpa din biljett online då du kan skicka din biljett till mobilen eller skriva ut din biljett.

Varför ser man ofta tomma stolar på bra platser när det är slutsålt?
En stor del av arenan består av säsongskortsägare. Då de inte är på matchen innebär det att tomma stolar finns. Vi uppmuntrar därför de kortinnehavare som inte kan gå på matchen att avboka sitt kort för det enskilda evenemanget så att vi kan erbjuda dessa platser till andra besökare. Tyvärr är det inte alltid detta genomförs.

Hur räknar ni publiksiffran?
I den officiella publiksiffran redovisas alla köpta biljetter, säsongskort samt eventuella fribiljetter, inte bara antal fysiska personer som gått in genom entrén.