Hemma
Vita Hästen
VIT
Borta
Pantern
PAN

Inför IK Pantern - Säsongspremiär!

21 september 2018 14:15

Äntligen är det dags för säsongspremiär! "Vi är laddade!", säger Leif Strömberg.


Kvällens motståndare IK Pantern från Malmö slutade 6:a förra året och mötena slutade med två segrar och två förluster. Pantern har bytt ut rätt stora delar av sitt lag och har inte mindre än 15 nya spelare, varav Villiam Haag och Alexander Pettersson spelade för Vita Hästen förra säsongen. Försäsongen har bjudit på en vinst och fem förluster.

Leif Strömberg om seriepremiären:

– Vi är laddade och klara! Förberedelserna har sett bra ut. Vi jobbar på enligt vår plan och sen är det ju alltid kul när det blir riktig tävling. Det känns kul!

Vad tror du att det bli för match?
– Det kan ju hända mycket under en match, men vi har koll på dem.

Blir det någon skillnad i upplevelse nu när serien drar igång?
– Det är klart, vi har ju en otroligt bra hemmapublik och en riktigt bra klack och de är ju viktiga för oss. Vi är otroligt glada att de finns och det är jätteviktigt att de kommer och står upp för oss.

Är det någon spelare du tycker att vi ska hålla ett extra öga på?
– Förhoppningsvis alla! Jag tycker att det är många som har tagit bra steg. Skellefteå-duon Anton Danielsson och Simon Krekula har acklimatiserat sig väldigt bra, de har sett väldigt bra ut och jobbar på hårt. Men alla ser bra ut, från de mest erfarna till de yngsta, som Arvid Degerstedt som har sett otroligt bra ut på träningsmatcherna och jobbar på bra varje dag. Vi kommer att komma laddade till seriepremiären!

Om man ska ta med sig något från AIK-matchen så var det kanske att ni aldrig slutade kämpa även om spelet inte riktigt funkade.
– Vi bjöd på för många chanser utan att ta ifrån AIK något, men visst, att spela klart situationer och spela klart matcher, det finns i vårt DNA, det måste vi alltid göra.


Kom på seriepremiären! Köp biljetter här!

Nedsläpp 19:00, välkomna!