Hemma
Almtuna
AIS
Borta
Vita Hästen
VIT

Inför Almtuna

26 september 2018 12:54

Vita Hästen åker till Uppsala för att möta Almtuna i Hockeyallsvenskans tredje omgång.


Almtuna slutade förra säsongen på en fjärdeplats. Mötena med Vita Hästen slutade med två segrar för vardera lag. Försäsongen blandade och gav med två vinster och fem förluster. Säsongen inleddes sedan med en vinst med 4-1 mot Västervik och en förlust mot MODO med 1-3.

Erik Flood säger såhär om straff-förlusten mot Björklöven.

– Jag tycker vi gör en riktigt bra match, starten är otroligt bra där vi har två frilägen efter bara en min. Lite otur att vi fick ett mål bortdömt då, men det var verkligen en bra start av oss. Jag tycker det är vi som styr matchen där vi gång på gång vänder spelet snabbt och kommer med bra fart in i anfallszonen. Det var surt att vi inte fick med oss mer än en poäng för det tycker jag vi var värda efter hur matchbilden såg ut.

Almtuna har startat med en vinst och en förlust och deras Arvid Ljung leder målvaktsligan. Vad behöver ni göra för att besegra dem?
– Jag spelade ju i Almtuna förra säsongen och Arvid är en duktig målvakt men vi behöver fortsätta som vi gjorde senast mot Björklöven. Fortsätta med snabba spelvändningar och komma med fart in i anfallszonen. Fortsätta att ta spelet framåt i banan hela tiden och ta puckarna till mål så ska vi ta tre poäng.


Se matchen på plats i Gränbyhallen! Tyvärr blev Hästen Fanz bussresa inställd, men det kan finnas möjlighet att samåka:

Om du inte kan ta dig till matchen kan du följa den på C More!

Nedsläpp 19:00