Hemma
MoDo
MoDo
Borta
Vita Hästen
VIT

Inför Modo

18 november 2018 13:35

Ikväll är Vita Hästen i Örnsköldsvik och tar sig an Modo.


Modo har inlett säsongen lite trevande och har f n en förlustsvit på sex matcher, men man ligger ändå sjua i tabellen. Vid förra mötet vann Vita Hästen med 6-3 hemma i Himmelstalundshallen.

Rikard Olsén, det blev en stjärnsmäll mot Västervik, vad var det som inte funkade?
– Första perioden tycker jag vi spelar bra och borde egentligen kunnat göra 2-3 mål och kanske fått en annan matchbild. Även starten på andra tycker jag är helt okej men efter 3-0 så börjar vi ragga runt med egna idéer istället för det vi ska göra och då tycker jag att de sköljer över oss istället resterande del av matchen.

Modo ikväll, hur ska vi spela för att studsa tillbaka och återupprepa segern mot dem hemma?
– Det gäller att studsa tillbaka direkt till vårat spel med hög fart och mycket driv på kasse sen får vi se till att inte tappa puckar i fel lägen och föda deras spelvändningar.

Du leder lagets +/- statistik just nu med +6 och du är en av de med mest istid, är statistik något man tänker på som spelare?
– Det är klart man vill ha så bra statistik som möjligt men det är ingenting man lägger jättestor fokus på nu. Allt handlar bara om att göra sitt yttersta för att hjälpa laget att vinna matcher och sen är det bara ett plus om statistiken också är bra.


Matchen sänds på C More, nedsläpp 17:30!