Hemma
Vita Hästen
VIT
Borta
Almtuna
AIS

Dags för match mot Almtuna!

12 september 2020 12:25

Vita Hästen tar emot Almtuna i försäsongens första hemmamatch. Matchen sänds av NT och startar kl 15:00.


Vita Hästen - Almtuna
Lördag 15:00
Matchen sänds av NT, se nedan. Det finns även restaurangbiljetter kvar om man vill se matchen på plats.

Almtuna slutade i fjol på en 12:e plats i tabellen och Vita Hästen vann tre av fyra möten. I år är det ett i stora delar nytt lag som ska försvara Uppsalalagets färger. Hela målvaktsuppsättningen och tränarstaben är ny, hälften av backar och forwards likaså. Man har liksom många andra lag tagit in några NHL-lån, bl a Filip Larsson och Gustav Lindström från Detroit. Bland tidigare bekanta ansikten för hemmapubliken noterar vi William Wiå och Villiam Haag.

I Vita Hästen saknas Patrick Blomberg, Marcus Fagerudd, Niklas Folin och Marcus Karlberg.

– De har ett helt nytt lag med nya tränare och vi får väl se vilka spelare de har med sig, men oavsett vilket vill vi fokusera på vårt eget spel, säger Vita Hästens huvudtränare Tony Zabel och fortsätter.

– Vi har spelat våra fyra första matcher nu och har fokuserat mycket på försvarsspel. Den här veckan har vi tittat mer på spelet med puck. Vi vill se mer av hur vi jobbar med spelvändningar men samtidigt behålla det försvarsspel vi har visat upp hittills.


Matchen sänds här av NT!

– Det blir fortsatt intressant att följa Hästens träningsmatchande. Och kul för oss att få sända. Vi kan nog få ytterligare svar kring truppen mot Almtuna. Att vinna är inte det viktigaste på försäsongen, men klart att det ger en skönare känsla om man kan stapla ett par vinster, säger Kenny Wiis, en av NTs kommentatorer.

Vi är jättetacksamma till er som vill stödja klubben genom att köpa en virtuell soffbiljett! Swisha 50:- eller mer till 123 570 33 50 eller använd nedanstående QR-kod!

Vill du se matchen på plats finns det några restaurangbiljetter kvar. Vid intresse, ring Fredrik Nilsson på 070-619 92 00.