OM OSS

Vita Hästen är Norrköpings hockeyklubb och erbjuder Norrköping en engagerande hockeyupplevelse oavsett om man går på elitmatcher i Himmelstalundshallen eller deltar i klubben ständigt växande ungdomsverksamhet. Vita Hästen ska vara en mötesplats för publik, näringsliv och hockeyintresserade och erbjuda ett tydligt mervärde och starka upplevelser.

Vita Hästen vision är att bli Sveriges bästa ishockeyorganisation.

Vita Hästen har som målsättning att etablera sig som ett stabilt lag i HockeyAllsvenskan för att inom 3-8 år kunna utmana på allvar om SHL-avancemang. Samtidigt ska klubben bygga upp en sund ekonomi med minst 20% av omsättningen i eget kapital samt en effektiv tjänstemannaorganisation.

Vita Hästens värdegrund bygger på öppenhet, kamp och ansvar - ÖKA.

Öppenhet innebär att vi ser allas lika värde, vi kommunicerar öppet och ärligt, och vi är som klubb och människor öppna för nya idéer och varandras olikheter och kompetenser.
Kampen består i att vi aldrig ger upp och vi tar oss an utmaningar med mod. Prestationen är i fokus och ska i sig leda till resultat.
Ansvar handlar för oss om rent spel, lojalitet och respekt för varandra. Alla som är verksamma i Vita Hästen har ett ansvar för klubbens fortlevnad och välbefinnande. Vi är försiktiga med våra gemensamma resurser och vi tar ansvar för våra handlingar och agerande.

Vår värdegrunds akronym ÖKA står även för vår strävan att ständigt förbättras. Varje dag ska vi bli lite bättre på det vi gör. Det är vi i Vita Hästen övertygade om skapar en framgångsrik hockeyklubb.