Varumärkesvård

Vi skall vara rädda om Vita Hästens symboler, färger och vilka typsnitt vi använder.

Vårt varumärke är mycket värdefullt och något vi skall vara utomordentligt rädda om. Det skall alltid vara tydligt för alla vilken profil Vita Hästen har.

Vita Hästens logotyp och grafiska profil (de färger och typsnitt vi valt) måste följas i officiella sammanhang och får inte ändras eller göras om utan ett beslut av Vita Hästens styrelse.

Alla som vill skriva någon text för Vita Hästen skall alltid använda de beslutade symbolerna, färgerna och typsnitten. Detta gäller oavsett kommunikationskanal. Det gäller på nätet lika väl som i banderoller och på skyltar, inbjudningar, matchprogram osv.

Vita Hästens symboler skall aldrig användas tillsammans med andra symboler där vi inte har någon naturlig koppling. Att använda våra symboler tillsammans med samarbetspartners, med andra klubbar, hockeyförbundet och dess serier, som stickers på bilen, i annonser och reklammaterial osv är självklart tillåtet, men inte utan någon naturlig koppling till sammanhanget.

Detta innebär inte att vi inte kan vara kreativa. Det är helt okej att skoja och vara kreativ med budskap och kommunikation. Det viktiga är att symbolerna inte förändras och att all kommunikation följer Vita Hästens värderingar och det vi står för. Fråga oss gärna om du är osäker.

Vita Hästen förbehåller sig rätten att ta bort och ta avstånd från all kommunikation som innehåller en profil, värdering eller budskap som inte är i samklang med vad Vita Hästen står för.

Vi har på denna hemsida lagt upp nedladdningsbara symboler och bilder som vi rekommenderar alla att använda. Titta på den och se hur du kan använda symboler, texter och bilder.(Länk till sidan)

Vita Hästens Styrelse 

Sidan är under uppdatering