Vita Hästen söker säljare

Vita Hästen är Norrköpings stora hockeyklubb. Varje år träffar vi tusentals personer i olika miljöer och vårt mål är att skapa nytta för alla dessa företag.

 

Arbetsuppgifter

Att träffa företag och hjälpa dem förbättra sin verksamhet. Din roll blir att knyta kontakt med företag, lära känna företagen och säkerställa att de får ut nytta ur samarbetet med Vita Hästen. Exempel på tjänster företagen kan beställa av Vita Hästen kan vara

  • Exponering för att stärka deras varumärke
  • Affärsnätverk och aktiviteter som hjälper dem hitta nya kunder
  • Personalvård och kundaktiviteter - Hjälp företagen med allt från kickoff, företagshockey till att utbilda sin säljkår

Utöver att kontakta företag och ansvara för din egen budget ingår i arbetet att träffa företagen regelbundet i enskilda möten och att närvara i Guldrum vid matcher, på event och vid nätverksträffar. 

Din viktigaste uppgift blir att vara länken mellan våra partnerföretag och de personer i vår egen organisation som förverkligar allt det som gör våra partners liv och företag bättre. 

 

Din bakgrund

Vita Hästen strävar efter att skapa mer och mer nytta för partners. Därför söker vi dig som kan lyssna på företag och hjälpa dem att lösa sina verksamhetsmässiga utmaningar. Vi ser gärna att du har en bakgrund inom B2B-försäljning där du utvecklat kundkonton. Att du är social, öppen, proaktiv, strukturerad och följer rutiner ser vi som en självklarhet. 

Vi ser också gärna att du är intresserad av hockey. Det är ont om tjejer i elithockeyn så unga som erfarna tjejer som söker är uppskattat. 

 

Antal sökande

Vi söker flera personer och anställer bara om vi finner rätt person.

 

Ansökan

Skicka personligt brev och CV till [email protected] där du motiverar varför du passar för jobbet och berättar vad du kan bidra med i Vita Hästens resa framöver.