Vill du vara funktionär för Vita Hästen?

Ett trevligt bemötande och en bra service är något som vi prioriterar på Vita Hästens hemmamatcher i Himmelstalundshallen, därför söker vi fler funktionärer till vår hall.

Att vara funktionär på Vita Hästen innebär att man är med och bidrar till att matchevenemanget blir det bästa och att vår publik får en hockey upplevelse som bara går att hitta i Himpa. Vi söker dig som brinner för bra service och vill vara med i vår gemenskap. 

Det vi söker är:

-Personal till Sekreteriat och statistik  

Funktionärerna i sekreteriatet och på statistikläktaren är riktiga nyckelpersoner för att matchen ska kunna spelas. Vi är ett tajt gäng som sköter bland annat matchklockan, öppnar båsdörrar, räknar skott mm, och nu söker vi nya förmågor till vårt härliga gäng. 

- Kioskpersonal
I kiosken är uppgiften att tillsammans som team skapa ett samspel som gör att allting flyter. Det ska kokas kaffe, servaras korv och dricka. Vi träffas två timmar innan nedsläpp och hjälps åt att förbereda och starta upp kioskerna inför varje match. Under matchen ser vi till att allt flyter och att våra kunder får den bästa möjliga servicen. Efter matchen hjälps vi åt att stänga och städa kisokerna. 
Vi är ett gäng som jobbar som ett team och träffas även utanför hockeyn för att umgås. 

-Entrépersonal
I entrén säger vi hej, ler och blippar biljetter. Som entrépersonal är man det första vår publik ser när dem kommer vilket innebär att vi sätter stämningen redan här. Har du kassavana så har vi även 2 kassor där vi säljer biljetter på plats. Du kan alltså både stå och blippa biljetter eller sälja biljetter till de som kommer och vill köpa sin biljett på plats. Det är viktigt att vi jobbar tillsammans och ser till så att vår publik får det bästa möjliga bemötandet. Vi träffas två timmar innan nedsläpp för att förbereda inför match.

-Publikvärdar 
Som publikvärd har man uppgiften att se till så att alla har en utomordentlig upplevelse under matchen. Du är hjälpsam och ser till att alla hittar till sin plats och får svar på sina frågor som var närmaste kiosk och toalett ligger. Det är viktigt att publiken får ett vänligt bemötande med ett härligt leende. Vi träffas två timmar innan match för att gå igenom matchen. Är det något speciellt som händer eller är det en vanlig lugn match?

Som funktionär får man
- Korv, dricka och kaffe varje match
- 6 Fribiljetter att nyttja under säsongen
- Inbjudan till 2 funktionärsträffar
- En härlig gemenskap med många nya kompisar 

Om någon av dessa uppgifter passar dig och du är intresserad att komma och provjobba med vårt härliga gäng?

Du som ansöker ska vara över 18 år.

Fyll i formuläret nedan