Vita Hästen söker kommunikatör/arrangemangsansvarig

Är du en kreativ och kommunikativ person med förmåga att skapa intresse? Vita Hästen söker nu vår nästa kommunikatör och arrangemangsansvarige medarbetare.

 

Om Vita Hästen

Vita Hästen är Norrköpings Hockeylag, bildat 1967 genom sammanslagningen av IFK Norrköping och Sleipner. Sedan 2014 återfinns representationslaget i landets näst högsta serie Hockeyallsvenskan. Föreningen har också en stark ungdoms- och juniorverksamhet med ca 400 utövare. Vita Hästen engagerar och är ett välkänt varumärke med utvecklingspotential bland företag och privatpersoner i regionen.

 

Ansvarsområden

Som kommunikatör i Vita Hästen ansvarar du för föreningen och bolagets kommunikation och marknadsföring genom hemsida, sociala medier, annonser mm.

Rollen innebär också att ansvara för genomförandet av arrangemang i form av event mot företag samt privatpersoner och matcher.

Vidare så ansvarar du för försäljningen mot privatperson-marknad i form av lösbiljetter, säsongskort och souvenirer.

 

Arbetsuppgifter

  • Ansvara för, koordinera och samordna event och arrangemang riktade till privat- och företagsmarknaden och kopplade till Vita Hästens varumärke.
  • Regelbundet följa upp och utvärdera det egna verksamhetsområdet.
  • Arbetsleda anställda och ideella funktionärer i samband med event och matcher samt säkerställa rätt bemanning i samband med arrangemang.
  • Administrera och utveckla bolagets biljett- och kassasystem och svara för en effektiv organisation kring försäljning av biljetter, souvenirer och kioskprodukter.
  • Utveckla Vita Hästens matcharrangemang samt erbjudandet mot privatperson.
  • Vara delaktig i Bolagets produktutveckling gentemot privat- och företagsmarknaden.
  • Kommunikation via hemsida, sociala medier och övrig media.

 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har god kommunikativ förmåga i tal och skrift. Du har god kunskap och kompetens kring olika sociala medier, IT och marknadsföring. Vidare bör du vara kreativ och är lyhörd för våra kunder och supporters intresse.

Du besitter en god social förmåga och kan representera Vita Hästen på ett positivt sätt i mötet med supportrar, funktionärer och samarbetspartners.

Vi ser gärna att du har kunskap och kompetens (eller vilja att lära dig) kring enklare video- och bildredigering, kunskaper i Adobe Premiere eller Final Cut samt Photoshop är meriterande.

Då tjänsten innefattar flera olika ansvarsområden bör du kunna prioritera i dina arbetsuppgifter samt arbeta strukturerat.

Meriterande är om du är utbildad inom marknadsföring och/eller kommunikation samt har tidigare erfarenheter inom området.

 

Övrigt om tjänsten

Heltid (Kvälls- och helgarbete kan förekomma i samband med match och evenemang)

Visstidsanställning tom 20200430 med möjlighet till förlängning till tillsvidareanställning – tjänsten kan på sikt utvecklas till en mer renodlad kommunikatörs- eller arrangemangsroll.

Lön: Fast

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 20190630

 

Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan (cv+personligt brev) till [email protected]

Ev frågor kring tjänsten besvaras av Kanslichef Dan Björkman, [email protected]

 

Välkommen med din ansökan.