Materialare till A-laget

Vita Hästen söker Materialansvarig till A-laget

Är du en serviceinriktad person som uppskattar ordning och reda, kan skapa struktur och är praktiskt lagd?

 

Om Vita Hästen:

Vita Hästen är Norrköpings Hockeylag, bildat 1967 genom sammanslagningen av IFK Norrköping och Sleipner. Sedan 2014 återfinns representationslaget i landets näst högsta serie Hockeyallsvenskan. Föreningen har också en stark ungdoms- och juniorverksamhet med ca 400 utövare. Juniorlagen återfinns i J-18 Elit samt J-20 Elit.

Föreningen bedriver även Lokalt Ishockeygymnasium samt Hockeyhögstadium i samarbete med kommunen och privata aktörer. Föreningens ambition är att utveckla juniorverksamheten för att i framtiden fostra fler egna spelare till representationslaget och annan elitnivå.

 

Om rollen:

Som Materialansvarig är du fullt ansvarig för servicen kring a-laget. Du ansvarar för det dagliga arbetet i att serva spelare och ledarteam vad gäller material, förberedelser inför träning och match med mera. Vidare har du också kontakt för beställningar av material och dialog med och av klubbens leverantörer/samarbetspartners.

Kontakt med förbundet, materialare i andra lag, hockeyallsvenskan med mera är också en del av ditt arbete. Visst budgetansvar i form av upprätthållandet av materialbudget för a-lag i tät uppföljning med klubbchef.

 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att vara materialare inom ishockey. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat på elitnivå är det meriterande. Som person är du serviceinriktad och noggrann samt ansvarstagande. Du trivs med att arbeta i ett team tillsammans med spelare, ledare och övrig personal i föreningen men har även förmågan att driva ditt arbete självständigt.

Du har hög integritet och en förståelse för balansen i att skapa bästa tänkbara förutsättningar med att hålla nere kostnader. Vi ser också att du är praktiskt lagd och kan sköta den praktiska delen av arbetet på ett bra sätt.

 

Övrigt om tjänsten:

Heltid (Kvälls- och helgarbete förekommer i samband med träning och match) visstidsanställning.

Lön: Fast

Tillträde: Enligt överenskommelse

Sista ansökningsdag: 20190618 Urval sker löpande, tjänsten kan därför komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

 

Är du den vi söker?

Skicka din ansökan (cv+personligt brev) till [email protected] Alt kontakta oss på telefon, 0702144313 Ev frågor kring tjänsten besvaras av Dan Björkman, 0702144313 Välkommen med din ansökan.