Därför ska du samarbeta med Vita Hästen

I många år har vi kämpat för att föra upp Norrköpings hockeystolthet till finrummet i svensk hockey. Vi tycker att Norrköpings näringsliv och invånare är värda den här framgången. Tillsammans med dig som samarbetspartner vill vi bygga vidare på den här framgången.

Därför ska du samarbeta med Vita Hästen
Vita Hästen är viktiga för Norrköping. För näringslivet som en arena för att skapa relationer, marknadsföra sig och göra affärer. För Norrköpings invånare som stolthetsbärare, gemenskap och glädje.

Matchupplevelsen
En match med Vita Hästen i Himmelstalundshallen ger dig en av Sveriges bästa arenaupplevelser med sanslöst bra stämning, starka känslor och kamp. Ingen går oberörd från en Vita Hästen-match.

”Intim känsla med bra tryck där sittplatspubliken fattar vad hockey handlar om känslor och passion.” — Tomas Ros, Aftonbladet

”Ett enormt tryck i hallen. Jag njöt från från nedsläpp till långt efter slutsignal” — Linus Norberg, Aftonbladet

Vita Hästen — Affärsforum
Med start september 2015 etableras nätverket Vita Hästen Affärsforum. Intentionen är enkel. Vita Hästen bjuder kontinuerligt in till ett affärsforum där samarbetspartners träffas och bygger relationer, med det tydliga syftet att göra affärer. Vita Hästen har många lojala samarbetspartners som i stor utsträckning väljer att exklusivt samarbeta med Norrköpings hockeystolthet. Väljer du att gå in i Vita Hästens affärsforum får du bygga relation med företag som du inte når i andra nätverk.

För mer information och intresse kontakta: 
[email protected] eller ring 011-160041.