Information

Nu står föreningen inför ett viktigt vägval där vi behöver din hjälp.

För att uppnå målet att fortsätta på inslagen väg och finna finansieringen för spel på den nivå som är vår uppfattning att Vita Hästen hör hemma, nämligen ett lag i Hockeyallsvenskan är vi beroende av fler finansiärer, ägare, samarbetspartners och stöd från privatpersoner.

Vi hoppas att vår ambition och vision med Vita Hästen delas av Norrköping och kommer fortsatt arbeta stenhårt för att uppnå målet, men vi är i behov av hjälp och utveckling.

 

För att kunna göra det behövs större intäkter för att klara elitlicensen till HockeyAllsvenskan, men även i framtiden för att vara ett etablerat lag på den övre halvan, med ekonomisk stabilitet och resurser.

Styrelse och klubblednings bedömning är att det kommer krävas utökade intäkter eller tillskott på ca 4 MSEK (utöver den löpande verksamheten) för att nå elitlicensen.

Vi vet att Vita Hästen betyder mycket för Norrköping, både vad gäller vårt A-lag som engagerar och givetvis också vår ungdomsverksamhet där ca 300 barn och ungdomar har en meningsfull fritidssysselsättning.

Även här arbetar vi hårt för att bli ännu bättre, mer inkluderande och ytterligare utveckla vår verksamhet för alla barn och ungdomar. I samband med de möten vi haft med våra samarbetspartners har vi upplevt ett fantastiskt engagemang för att vara med och bidra på olika sätt till att klara av den utmaning vi har, men också att bygga ett stabilt och framgångsrikt Vita Hästen över tid.

Detta engagemang stärker oss ytterligare och gör oss än mer övertygade om att vi gemensamt med publik, fans och samarbetspartners kan klara detta.

 

Tillsammans är vi Vita Hästen!

Insamling för att stärka Vita Hästen

Hur kan företag och privatpersoner då vara med och bidra till Vita Hästen

Det finns många sätt, stora som små – alla lika uppskattade, nedan finner ni några av dem. Privatperson:

  • Bli aktieägare
  • Elithockey Norrköping Stöd Vita Hästen elithockey (Edition Jacka) 4 995 kr (Modell och utseende kommer presenteras inom kort)   
  • Elithockey Norrköping Stöd Vita Hästen elithockey (Edition Halsduk) 495 kr (Modell och utseende kommer presenteras inom kort)
  • Gåvor och donationer: SWISHA till 123 570 33 50, Bankgiro 142-7251, Märk Kraftsamling.

Vid köp av editionprodukter vänligen fyll i nedan formulär.

 

Företag:

  • Klubb 2023.
  • Företagsevent Där Vita Hästen ombesörjer både lokal och upplevelse.
  • Elithockey Norrköping Stöd Vita Hästen elithockey (Edition Jacka) 4 995 kr exkl. moms
  • Elithockey Norrköping Stöd Vita Hästen elithockey (Edition Halsduk) 495 kr exkl. moms
  • Utöka ditt samarbete med Vita Hästen eller bli samarbetspartner om du inte redan är det
  • Gåvor och donationer

Kontakta [email protected] för mer information eller fyll i nedan formulär så kontaktar vi dig.

 

 

Styrelse och klubbledning i Vita Hästen

 

Bild på edionjacka, halsduk kommer inom kort.

  

Vanliga frågor

Varför genomför Vita Hästen den här insamlingen?

Vi har fortfarande utmaningar med likviden gällande olika kostnader som vi har tagit med oss in i denna säsong. Självklart måste vi klara detta för att få en bra start inför kommande säsong. Därav behöver vi tillsammans göra vad som krävs för att få en hållbar situation. Dels för att klara av våra leverantörsskulder åtagande för att säkra upp framtiden med slagkraftigt ishockeylag i Hockeyallsvenskan.

Hur mycket pengar siktar klubben att få in?

Fyra miljoner kronor.

Hur länge pågår insamlingen?

Insamlingen pågår till den 30 april 2023.

 

                           

Kontakta oss!