Mat & Dryck

Andreas Florin / Pic-Agency

RESTAURANG HIMPAN

Vill börja med att säga ett stort Tack för förtroendet att driva restaurangen i Himmelstalundshallen och att servera alla supportrar till Vita Hästen under hemmamatcherna. Vi ser fram emot säsongsstarten och just nu planerar vi för fullt inför nedsläpp.

Vi som ska driva restaurangen har lång branscherfarenhet från både restaurang, bar och nöje. Att ha ett bra och nära samarbete med Vita Hästen och dess samarbetspartners kommer ligga i fokus.

Vår ambition är att kunna erbjuda kvalité, bra service och ett varierat utbud som är prisvärt för alla supportrar/gäster/företag som besöker oss.

Information om menyer och olika erbjudanden kommer att presenteras inom kort.

Vi hoppas att ni har överseende med denna fördröjning som uppstår vid skifte.

Med förhoppning om en bra säsong
Nedim, Robert, Malek och Dan

 

NELINS Café & Conditorier

Nelins är ett konditori med rötter i den klassiska konditoritraditionen men i ständig förändring o utveckling. Vi är stolta över att presentera ett brett sortiment med rena råvaror och hög kvalitet.

Vi har funnits i familjen sen 1965. Över 50 år med hantverksmässigt framställt bröd. Vi bakar allt själva på Nelinsgatan där vi även har en butik. Vi finns också på Fjärilsgatan i Smedby och på Hötorget 1, mitt i centrala Norrköping.

Vi satsar på smak o kvalitét. De bästa råvarorna lägger grunden till goda tårtor, härliga smörgåstårtor och smakrikt mat o fikabröd. Vi har ett team med duktiga konditorer o bagare som arbetar för er.

I våra serveringar erbjuds ni ekologiskt och fairtradecertifierat kaffe. Te o drycker väljer vi med tonvikt på eko, renhet och smak.

Välkommen att prova oss. På plats eller köp med hem. Ni kan alltid beställa så att ni säkert får det ni önskar. Ni finner oss på Facebook där vi också har bilder på många av våra tårtor o smörgåstårtor.

Välkomna önskar Kristina med personal.

BESTÄLL EN VITA HÄSTENTÅRTA