Supporter

Vi i Vita Hästen värdesätter våra supportrar, vår publik och vår supporterklack Hästen Fanz högt!
Supporterföreningen Hästen Fanz, som under fjolåret i allra högsta grad levde upp till sin slogan ”världens skönaste fanz”, fick under (ny)premiäråret 14/15 i HockeyAllsvenskan beröm av såväl hemmapublik, massmedia och personer kring bortalagen för ett trevligt bemötande och en härlig supporterkultur!

Under alla år har gemenskap, normer och kärleken till sitt lag präglat den supporterkultur Hästen Fanz haft. Dessa normer och denna kärlek har man nu satt på pränt!

Hästen Fanz värderingar och ledord lyder enligt nedan:
*HÄSTEN FANZ *

-----------------------------
Man är inte ett Hästen Fanz genom att bara vara, utan vad som symboliserar & genomsyrar ett Hästen Fanz är:
*Trygghet
*Ansvar
*Öppenhet
*Respekt
*Kamp...i med som i motgång
Alla dessa fem punkter representerar vår syn på ett aktivt & sunt "Fanzskap" med fokus att skapa en sund & kärleksfull Fanz- & läktarkultur som inkluderar ung som gammal tillsammans sida vid sida.

Vårt ledord i Hästen Fanz är:
"Vi älskar bara, inte hatar....vi är HÄSTEN FANZ".
Med dessa ord som en utsträckt hand vill vi öppna dörrar & aktivt motverka den "fientlighet" som kan finnas mellan Fanz/ supportrar.

I Hästen Fanz är vi alla lika inför varandra gammal som ung & oavsett religiös tro, sexuell läggning, etnisk bakgrund- & tillhörighet, livssituation, handikapp- & rörelsehinder etc etc. 

Vi i Hästen Fanz är mycket måna om den familjära känslan inom klackar & som vi i Hästen Fanz har hos oss. Vi är unika i det slaget & vi verkar aktivt fortlöpande för att vidhålla, bevara & utveckla den i stark positiv anda.
Vi vill ha barn & unga hos oss i Hästen Fanz på vår hemmasektion, med oss på bussresor & på bortasektioner för att låta dem uppleva sporten & hockeyn när den är som allra mest levandes, andandes & spännande....nämligen när den insupes live & ståendes i en unison klack fylld av kärlek till sitt lag i med som i motgång samt som är ödmjuk & visar respekt inför sin motståndare.

VI ÄR HÄSTEN FANZ